Sursă foto: stiridecluj.ro

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a semnat contractul de execuție pentru construcția noii grădinițe din localitatea Tăuți.

Contractul are o durată de 18 luni și are o valoare de 3.181.486,79 lei, fără TVA. Această nouă grădiniță va include 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar și spații conexe. Suprafața totală construită va fi de 459,11 metri pătrați. Clădirea existentă va fi supusă reabilitării, extinderii și mansardării parțiale pentru a asigura spațiul necesar.

Grădinița va fi echipată cu o sală de grup multifuncțională, un filtru de primire, un izolator, un cabinet medical, un hol cu vestiar, grupuri sanitare, un birou, o cameră tehnică. La mansardă, vor fi amenajate două săli de grup, un birou administrativ, un vestiar pentru personal, grupuri sanitare și un hol cu vestiare.

Lucrările principale propuse includ reabilitarea, extinderea, mansardarea și etajarea parțială a clădirii existente, rearanjarea interioară, crearea de noi deschideri, înlocuirea finisajelor și tâmplăriilor, izolarea termică a pereților exteriori, precum și realizarea gardurilor și amenajărilor exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.