Sursă foto: stiridecluj.ro

Un individ în vârstă de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut după ce a fost surprins în timp ce vindea substanțe psihoactive. Asupra sa au fost găsite 10 pastile ecstasy și 5 grame de cristal (3CMC).

Acțiunea a avut loc pe data de 5 august, când polițiștii din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în colaborare cu D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic și cu sprijinul polițiștilor din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri. Acestea au condus la prinderea în flagrant delict a individului în municipiul Cluj-Napoca.

„În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum și alte obiecte.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi comercializat ecstasy și 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 și 1.600 de lei.

De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lei pentru un gram”, declară IPJ Cluj.

În urma probelor adunate, s-a emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului de 33 de ani, valabilă pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.