Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a înecat în lacul Tarnița, sâmbătă, 9 septembrie, fiind căutat de echipele de salvatori timp de 24 de ore.

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de către pompieri în ziua de duminică, folosind un sonar de înaltă precizie.

”Azi, 10 septembrie, în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie în Lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, au transmis cei de la Poliția Cluj.

Tânărul este din Huedin și a învățat la Liceul Tehnologic Vlădeasa.

”Adi, este inadmisibil de dureros să vorbesc despre tine la trecut.. ai fost colegul meu de clasă 4 ani de zile, 4 ani în care mereu mi-ai schițat un zâmbet pe chip. Mai mult decât colegul meu, te-am considerat mereu prieten! Ai fost un băiat cu un bun simț extraordinar și un caracter pe măsură! Nu îmi găsesc cuvintele, nici nu cred că mi le voi găsi prea curând. Drum lin spre cer înger drag!! Nu te vom uita niciodată” sau ”Drum lin spre cer, Adi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Multă putere familiei. Nu te vom uita niciodată”, au spus prietenii tânărului.

Adrian Lucaciu s-ar fi aflat într-o zonă apropiată de un ponton, însoțit de prietena sa. El a dispărut sub apă, în timp ce tânăra a reușit să iasă din apă. La început, s-a presupus că Adrian se afla într-un caiac și a căzut în apă, dar ulterior această informație a fost corectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.