Sursă foto: servuscluj.ro

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a dat aprobarea pentru indicatorii tehnico-economici ai proiectului de modernizare a două corpuri de clădire din cadrul Spitalului de Boli Psihice Cronice din Borșa. Aceste lucrări de modernizare se concentrează pe pavilionul de ergoterapie și pe corpul de clădire care găzduiește centrala termică responsabilă pentru furnizarea de căldură pavilionului respectiv.

”Acordăm o atenție aparte solicitărilor și nevoilor spitalelor clujene, dorința noastră fiind aceea de a contribui în mod direct la creșterea calității actului medical. Considerăm că această investiție este extrem de utilă pentru îmbunătățirea condițiilor de acordare a asistenței medicale”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Proiectul de modernizare propus implică o renovare completă a spațiilor interioare, cu accent pe modernizarea instalațiilor și finisajelor, înlocuirea atât a tâmplăriilor interioare, cât și a celor exterioare, precum și adăugarea de izolație suplimentară la nivelul pereților și al planșeului de la parter pentru cele două clădiri.

În plus, se prevede repararea acoperișurilor și înlocuirea elementelor de structură din lemn care sunt deteriorate, dacă este necesar.

Un alt aspect important al proiectului constă în dotarea pavilionului de ergoterapie cu mobilier nou, echipamente specializate pentru activitățile de ergoterapie și echipamente birotice. De asemenea, centrala termică existentă va fi înlocuită cu una nouă pentru a asigura funcționarea eficientă a clădirii.

Valoarea totală a investiției în modernizarea spitalului este de 2.898.603,73 lei, cu TVA inclus, iar finanțarea provine din sursele proprii ale Consiliului Județean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.