Sursă foto: actualdecluj.ro

RebelDot, o companie de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, care a fost inclusă de Financial Times în Topul celor 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al steepsoft AI, o companie românească specializată în soluții de inteligență artificială.

Odată cu preluarea steepsoft AI, RebelDot estimează că proiectele de inteligență artificială vor contribui cu 10% – 15% la cifra de afaceri a companiei în acest an. Se estimează că vânzările RebelDot în 2023 vor crește cu peste 50% în comparație cu anul anterior.

Reprezentanții companiei declară că achiziția steepsoft AI susține strategia de extindere a RebelDot în domeniul dezvoltării de soluții în inteligență artificială, cum ar fi Large Language Models, Data Science și integrarea ChatGPT / GPT 4, conform economedia.ro.

RebelDot este o companie românească de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, cu prezență internațională, specializată în dezvoltarea de aplicații web și mobile pentru peste 50 de companii din diverse industrii.

În cei aproximativ patru ani de la înființare, RebelDot a crescut și are acum o echipă formată din peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează în mod hibrid, din mai multe locații din țară și străinătate. RebelDot are filiale în Cluj-Napoca, Oradea și Copenhaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.