Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a făcut publice pe pagina principală a site-ului său, disponibil la adresa www.cjcluj.ro, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul instituției pentru anul 2024.

Organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice din județ care desfășoară programe și proiecte în domeniul tineretului, activităților socio-educaționale, sportului, culturii și cultelor religioase sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

O noutate a sesiunii de finanțare din acest an constă în posibilitatea derulării întregului proces de depunere a cererilor online, accesând aplicația Ghișeul Unic.

Entitățile eligibile pot depune solicitările într-un interval de 30 de zile, începând cu data de miercuri, 14 februarie 2024, și până la data de joi, 15 martie, ora 12:00, fie prin intermediul aplicației Ghișeul Unic, fie la Registratura Consiliului Județean Cluj.

” Este un nou pas înainte, extrem de important, pe care îl facem în procesul de digitalizare a administrației județene. Venim, astfel, în întâmpinarea organizațiilor cu această nouă facilitate, cea de depunere a cererilor de finanțare nerambursabilă și prin intermediul aplicației Ghișeul Unic. Îi încurajez pe cât mai mulți clujeni să acceseze platforma și să depună proiecte on-line, evitând astfel timpul pierdut la ghișeul fizic, cozile sau deplasările inutile”, a afirmat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În ceea ce privește alocările financiare pentru susținerea inițiativelor în domeniile menționate anterior, s-au făcut următoarele alocări: 900.000 de lei pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale, 1.050.000 de lei pentru susținerea structurilor sportive și 900.000 de lei pentru programele, proiectele și acțiunile culturale. De asemenea, unităților de cult recunoscute legal în România li s-a repartizat suma de 3.050.000 de lei.

Pentru a obține informațiile necesare finanțării nerambursabile, inclusiv formularele standard, documentele care trebuie atașate acestora și regulamentele privind evaluarea și selecția proiectelor, se poate consulta site-ul oficial al instituției, www.cjcluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.