Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj a semnat patru contracte pentru execuția lucrărilor incluse în Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din județul Cluj, pentru anul 2023. Acestea includ lucrări de întreținere și reparații pe patru drumuri județene: DJ 172F, DJ 103G, DJ 103V și DJ 161Z, care se întind pe o lungime totală de peste 38 de kilometri.

„Creșterea calității infrastructurii rutiere, implicit îmbunătățirea condițiilor de circulație, rămâne o prioritate absolută a Consiliului Județean, întrucât aceasta reprezintă o condiție de bază a dezvoltării economico-sociale a întregului județ”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Consiliul Județean Cluj a semnat patru contracte pentru lucrările de întreținere și reparații a patru drumuri județene, conform programului pentru anul 2023. Acestea vor fi efectuate pe sectoare în lungime însumată de peste 38 de kilometri.

Pe DJ 172F, între km 1+458 și km 23+340, se vor efectua lucrări de întreținere, cum ar fi plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și decolmatarea camerelor de cădere. De asemenea, un sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru va fi asfaltat.

Pe DJ 103G, între km 34+362 și km 36+830, se vor efectua lucrări de întreținere a platformei drumului și derefacere a trotuarelor cu pavaj din dale de beton.

Pe DJ 103V, între km 9+400 și km 16+541, se vor efectua lucrări de întreținere a platformei drumului, de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și asfaltarea unui sector de drum în lungime de peste 1,7 kilometri.

Pe DJ 161Z, între km 0+000 și km 6+925, se vor efectua plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material. De asemenea, un sector de drum în lungime de 2,5 kilometri va fi asfaltat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.