Sursă foto: servuscluj.ro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigătorul licitației pentru construcția drumului expres care va conecta Autostrada Transilvania cu DN1 în zona localității Tureni. Asocierea câștigătoare este formată din DIMEX-2000 COMPANY (lider), OBRAS PUBLICAS YREGADIOS, OPR ASFALT, AUTOTEHNOROM și CON-A OPERATIONS. Valoarea proiectului este de 562,61 milioane de lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni.

Drumul expres va avea o lungime de aproximativ 5 kilometri și o lățime a benzii de circulație de 3,5 metri, fiind prevăzut și cu un acostament lat de 2,25 metri și un spațiu median de 3 metri echipat cu separatoare de sens. Pe acest traseu vor fi construite 7 poduri și viaducte, cel mai lung fiind cel de la kilometrul 4, care va traversa Valea Racilor și va avea 6 deschideri, având o lungime totală de 258 de metri, din care tablierul are 246 de metri.

Procedura pentru semnarea contractului va putea fi inițiată în termen de 10 zile, cu condiția ca nu se depun contestații în acest interval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.