Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Cluj-Napoca anunță desfășurarea unei acțiuni de deratizare și tratamente fitosanitare pentru arborii din spațiul public al municipiului Cluj-Napoca.

În acest sens, în perioada 9-31 octombrie 2023, va avea loc acțiunea de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, programată între orele 8:00 și 16:00. În cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite desfășurarea acțiunii de deratizare, aceasta va fi amânată. Deratizarea va fi efectuată cu produsul COLBROM PASTA, special conceput pentru combaterea rozătoarelor.

Pentru orice situație de ingerare accidentală, antidotul disponibil este Vitamina K1, care poate fi găsită la Spitalul de Urgențe Cluj.

În aceeași perioadă, 9-31 octombrie 2023, se va desfășura și o acțiune de tratamente fitosanitare pentru arborii și arbuștii aflat în zonele verzi din spațiul public al municipiului Cluj-Napoca. Aceste tratamente vor folosi următoarele substanțe:

  • TALENT SUPER: 1 litru de insecticid la 1000 de litri de apă
  • SUMI ALPHA: 7 litri de insecticid la 1000 de litri de apă
  • VERTIMEC: 1 litru de insecticid și acaricid la 1000 de litri de apă
  • CHAMP 77WG: 2 kilograme de fungicid la hectar sau la 1000 de litri de apă
  • SILWET GOLD adjuvant: 500 de mililitri de adjuvant la 1000 de litri de apă.

Aceste măsuri au ca scop asigurarea unui mediu sănătos și sigur în municipiul Cluj-Napoca și protejarea vegetației urbane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.