Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a încercat să violeze o femeie din aceeași comună. Acesta a fost arestat preventiv. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute lângă râul Arieș.

„La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleiași zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieș, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinței acesteia. În baza sesizării, polițiștii au demarat cu operativitate activități pentru identificarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat în scurt timp și condus la unitatea de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind închis într-un centru de detenție preventivă. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.