Sursă foto: stiridecluj.ro

Agenția pentru întreprinderi mici și mijlocii din Cluj-Napoca (AIMM) va fi asimilată într-o nouă agenție, de această dată la nivel teritorial, cu sediul în Brașov.

Guvernul urmează să aprobe în ședința de miercuri o ordonanță de urgență privind înființarea, organizarea și funcționarea agențiilor teritoriale pentru întreprinderi mici și mijlocii în domeniul turismului. Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism din Brașov va fi constituită din fuzionarea AIMM Brașov, AIMM Timișoara și AIMM Cluj-Napoca. Aceasta va prelua și reprezentanțiile teritoriale din domeniul turismului din Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj, Sibiu, Bistrița și Oradea.

Pe lângă agenția teritorială de la Brașov, vor fi înființate alte două instituții similare, una la Ploiești și una la Constanța.

Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism din Ploiești va include AIMM Ploiești, București și Craiova, preluând în același timp reprezentanțiile teritoriale din turism din Bușteni, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și Mehedinți.

Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism din Constanța va cuprinde AIMM Constanța, Iași și Târgu-Mureș, preluând reprezentanțiile teritoriale din turism din Constanța, Iași, Tulcea, Bacău, Neamț, Suceava, Alba și Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.