Sunt puțini cei care știu că înainte de a fi soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici a fost iubita unui alt fotbalist. E vorba de Laszlo Sepsi, fost fundaș stânga la Benfica Lisabona și cu patru selecții în echipa națională a României

Invitat în emisiunea GSP Live, sportivul alături de care Sandra a stat cinci ani, a început să povestească recent lucruri intime despre relația cu frumoasa brunetă.

I-a dăruit inel cu diamant și i-a cumpărat apartament

Laszlo a povestit că cea mai vrea perioadă din viața sa a fost cea în care s-a despărțit de Sandra, femeia care urma să-i devină soție. Amintirile l-au urmărit și nu poate uita momentul în care cei doi au plecat într-o vacanță de vis, iar el i-a dăruit un inel din aur alb, cu diamant.

I-a cumpărat apartament, ceasuri și genți extrem de scumpe, dar toate acestea nu au ținut-o în relație. I-a dat un mesaj în care l-a anunțat că drumurile lor nu mai merg în același sens. După ce a așteptat ca el să plece la antrenament, și-a strâns toate lucrurile și a plecat. Au trecut doar câteva zile și a fost văzută la brațul lui Adrian Mutu, ieșind dintr-un restaurant.

Laszlo are acum o familie de care e extrem de mândru

Anii au trecut, durerea s-a dus, nui port pică lui Adrian Mutu. „Chiar n-am o problemă cu Mutu iar Laszlo Sepsi a găsit-o pe femeia care i-a vindecat rănile. Și alături de care a construit o familie frumoasă, de care e foarte mândru. 

Adrian Mutu

Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă. Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi.

Cine e Laszlo Sepsi

Sportivul a debutat la Gaz Metan Mediaș, iar în anul 2005 a ajuns la Rennes, în Franța. A urmat Gloria Bistrița, iar în 2008 a început să joace în Portugalia, la Benfica. A urmat Spania, apoi a revenit în România. Laszlo a încheiat cariera sportivă în anul 2019. Laszlo este acum om de afaceri. A ales domeniul imobiliar și construiește bloocuri.