Sursă foto: stiridecluj.ro

În municipiul Cluj-Napoca, tarifele pentru abonamentele de parcare vor crește cu 13,8% în 2024, conform indexării cu indicele de inflație. Iată câteva exemple de tarife pentru abonamentele de parcare:

Abonamentele parcărilor din zona centrală pentru persoane fizice vor costa 97 de lei/an (față de 85 de lei/an în prezent), iar pentru persoane juridice 681 de lei/an (față de 598 de lei/an).

Abonamentele pentru riverani în cartiere pentru persoane fizice vor fi 81 de lei/an (față de 71 de lei/an), iar pentru persoane juridice 287 de lei/an (față de 252 de lei/an).

Abonamentele pentru parcările, copertinele și garajele cu contracte pentru persoane fizice vor costa 64 de lei/an (față de 56 de lei/an), iar pentru persoane juridice 255 de lei/an (față de 224 de lei/an).

Taxele pentru ocuparea unui loc de parcare în zona centrală (ZONA 1) pentru riverani persoane fizice vor fi 32 de lei/lună/loc (față de 28 de lei/lună/loc).

Taxa pentru rezervarea unui loc de parcare pentru instituții bancare, transport de valori și instituții de învățământ superior pentru activități de protocol va fi de 382 de lei/lună/loc (față de 336 de lei/lună/loc).

Taxa pentru ocuparea unui loc de parcare în zona centrală (ZONA 2) pentru persoane fizice va fi de 127 de lei/lună (față de 112 lei/lună), iar pentru persoane juridice 180 de lei/lună (față de 158 de lei/lună).

Aceste schimbări ale tarifelor sunt propuse în cadrul unei perioade de consultare publică care are loc între 19 octombrie și 3 noiembrie 2023. Persoanele interesate pot trimite observații și sesizări la adresa de email consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni sau la orice primărie de cartier din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.