Sursă foto: stiridecluj.ro

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a desfășurat o amplă campanie de verificare a celor 63 de locații ale lanțului de supermarketuri Mega Image din Cluj-Napoca. Ca rezultat al neregulilor constatate, ANPC a aplicat amenzi în valoare de aproximativ 900.000 de lei și a închis temporar șapte magazine până la remedierea deficiențelor.

Comisarii CJPC Cluj au impus 103 amenzi contravenționale, au emis 29 avertismente, au decis oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme în valoare de peste 12.000 de lei și au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor pentru 7 puncte de lucru până la remedierea deficiențelor. De asemenea, s-a propus emiterea deciziei de încetare a practicii comerciale incorecte referitoare la prețurile raft/casă și încadrarea în cantitatea netă pentru 3 puncte de lucru.

În timpul acțiunii de control, comisarii au identificat diverse deficiențe, printre care vitrine frigorifice neigienizate, nerespectarea prețurilor afișate, comercializarea produselor cu data de expirare depășită, depozitarea inadecvată a alimentelor și lipsa informațiilor corecte pe ambalaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.