Ajuns la frumoasa vârstă de 86 de ani, maestrul teatrului românesc a povestit cu umorul său caracteristic despre momentul în care a fost jefuit. Actorul și-a construit o cabană în apropierea Clujului și a fost victima unei spargeri. Florin Piersic s-a întâlnit cu hoții după ce aceștia au fost prinși de autorități.

Florin Piersic, amintiri povestite cu umor

Florin Piersic are numeroase amintiri, iar de fiecare dată când își face apariția le povestește cu mult umor. Actorul a fost invitat în podcastul moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre viața și cariera sa. De asemenea, inegalabilul actor a amintit și despre momentul în care i-a fost jefuită cabana și i-au fost furate pistoalele din filmul „Mărgelatu”.

Florin Piersic a povestit faptul că și-a construit o cabană pe valul Someșului, iar aceasta a fost prădată de hoți. Actorul a mărturisit faptul că hoții au fugit cu pistoalele pe care acesta le-a folosit în filmul de succes Mărgelatu. Momentul culminant al povestirii a fost, însă, faptul că Florin Piersic s-a întâlnit cu cei ce i-au jefuit casa de vacanță.

Acesta povesteșe cu mult amuzament de fiecare dată, când vorbește despre momentul în care a fost jefuit de hoți. Actorul și-a construit o cabană în apropiere de Cluj, iar în urmă cu câțiva ani, hoții i-au spart locuința de vacanță. După ce au fost prinși de oamenii legii, Florin Piersic s-a și întâlnit cu cei care l-au jefuit. Actorul a dezvăluit că hoții i-au furat pistoalele pe care le-a folosit în filmul „Mărgelatu”.

„Aveam pistoalele rămase de la «Mărgelatu’». Erau de formă prin casă, ce muniție?! Într-o zi, de Paști, eram plecat în Bucovina. În loc să ia o fotografie, amintire cu mine, că mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele.

Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine. Într-o zi, mi le-a adus cineva, pistoalele, le-au găsit aruncate în apă, în râul de lângă. După o săptămână, două, mi i-a adus polițistul pe hoți.Așa am făcut, cred că am procedat cel mai bine”, a mărturisit Florin Piersic în podcast-ul Fain și simplu, scrie Viva!.

Florin Piersic și-a lansat romanul autobiografic

Florin Piersic este căsătorit cu Anna Török, iar povestea lor de dragoste este demnă de un roman. Spre deosebire de el, soția actorului a evitat să apară în lumina reflectoarelor, preferând o viață discretă. Florin Piersic a fost unul dintre cei mai curtați actori de la noi din țară. A cunoscut-o pe actuala lui soție în 1986 într-un avion, iar ulterior a devenit cea de-a treia nevastă a sa.

„Eu cred că suntem făcuţi din iubire, trăim pentru a primi şi a dărui iubire. Fără dragoste ar fi pustiu în lume. Iubirea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal’, a mărturisit cu ceva timp în urmă Florin Piersic.

Nu este o noutate faptl că îndrăgitul actor s-a iubit cu mai multe femei. Marele Actor a mai fost căsătorit cu Tatiana Iekel, care i-a dăruit un băiat, pe Florin Piersic Jr. Căsnicia lor s-a destrămat și au decis să meargă pe drumuri separate. Următoarea soție a acotrului a fost Anna Szeles, cu care s-a căsătorit la scurt timp după divorțul de Tatiana. Anna i-a dăruit al doilea băiat, pe Daniel. Piersic a divorțat de Anna Szeles după 10 ani.

„Ne-am întâlnit prima dată când filmam pentru Vârsta dragostei. Țin minte că Florin m-a invitat la un spectacol, iar regizorul Francisc Munteanu mi-a spus să nu mă duc, avertizându-mă că mă voi îndrăgosti de Piersic.

Îmi spunea să mă îndrăgostesc de Harry Baranga, pentru că el era partenerul meu din film și trebuia să iasă bine rolul. M-am dus cu Florin, dar n-am făcut nimic. Aveam pe atunci 23 de ani’, a povestit Anna despre momentul întâlnirii cu Piersic.