Categorii
Showbiz

Vica Blochina s-a răzbunat pe Pițurcă. Fosta balerină nu a mai suportat condițiile impuse de antrenor

Victor Pițurcă a avut parte de momente tensionate de-a lungul vieții. Una dintre cele mai palpitante perioade a fost reprezentantă de relația pe care a avut cu Vica Blochina. Fostul selecționer a fost împreună cu fosta balerină 16 ani chiar dacă era căsătorit.

Vica Blochina a recunoscut de mai multe ori că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în viața sa. Drept dovadă cei doi au și un copil împreună, pe Edan, în vârstă de 14 ani. Fosta balerină a fost amanta antrenorului român timp de 16, dar ceea ce a supărat-o pe Vica a fost faptul că Pițurcă nu a vrut niciodată să recunoască oficial relația lor.

Fostul selecționer i-ar fi spus concurentei de la „Survivor România” că nu va divorța niciodată de soția sa. Vica a decis, la acel moment, că trebuie să se răzbune cumva pe partenerul ei. Fosta balerină a povestit ce a făcut de-a lungul relației pentru a-l face pe Pițurcă să fie gelos. Despărțirea lor a declanșat un mare scandal.

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Vica Blochina a recunoscut că l-a înșelat de mai multe ori pe fostul selecționer doar pentru că a vrut să se răzbune pe el. Fosta balerină era nemulțumită că nu era singura femeie din viața antrenorului. „Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a povestit Vica Blochina în timpul podcast-ului „În Oglindă”.

Relația celor doi a fost una destul de controversată. Pițurcă nu a vrut să recunoască copilul după ce Vica a născut. Existau zvonuri că fosta balerină primea lunar din partea fostului selecționer suma de 10.000 de euro pentru a nu spune nimănui cine este tatăl copilului. Instanța a decis că Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan în 2012. Ulterior, el a fost obligat să îi plătească băiatului o pensie alimentară de 39.000 de euro. Edan s-a mutat anul trecut la tatăl său pentru că Vica a acceptat provocarea de a participa la „Survivor România”.

Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor

Blochina a fost eliminată din competiția din Jungla Dominicană după o lună. Ea a fost votată de întreaga echipă. Au mai fost nominalizați alături de fosta balerină DOC și Anda Dumitru. Ea nu a fostr supărată pentru că a părăsit competiție. La aflarea deciziei, Vica a mărturisit că își dorea să meargă acasă. „Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demotivez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv , dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa”.