Sursă foto: stiridecluj.ro

Un individ în vârstă de 33 de ani a decedat în timpul unei sesiuni de antrenament la o sală de forță din Câmpia Turzii. IPJ Cluj a confirmat acest incident și faptul că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate. Ca urmare a acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în conformitate cu procedurile legale, deși nu există suspiciuni cu privire la deces și nu s-au găsit semne de violență asupra corpului decedatului, conform informațiilor de pe Turdanews.ro.

Se pare că victima era un angajat al unei unități militare din Turda (militar la UM01381 Turda). Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii.

În ultimii ani, au existat mai multe cazuri de decese subite în rândul persoanelor tinere în timpul antrenamentelor la sălile de fitness, deseori cauzate de infarct miocardic.

Acest incident nu este singular în ceea ce privește decesele survenite în timpul antrenamentelor la sălile de fitness. În noiembrie anul trecut, o adolescentă de 17 ani din Alba a suferit un stop cardiorespirator și a decedat brusc în timp ce efectua exerciții la aparate. Echipajele medicale de urgență chemate în grabă nu au putut să o salveze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.