Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii clujeni au depistat un tânăr conducând sub influența substanțelor stupefiante în Florești și, în urma percheziției vehiculului, au descoperit și asupra lui substanțe interzise.

,,La data de 7 ianuarie, în jurul orei 22.50, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control autoturismul condus pe strada Balastierei, din Florești, de un tânăr de 26 de ani, din județul Neamț”, transmite IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul din dotare, au descoperit indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul său. Aceasta nu constituie o probă în dosarul penal, iar tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În plus, în timpul percheziției vehiculului, au fost descoperiți muguri de plante înveliți în staniol, considerați a avea efecte psihoactive. Acestea au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj pentru investigații suplimentare. Un dosar penal a fost întocmit pentru conducerea sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.