Un șofer a avut o experiență neașteptată în timp ce circula pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu. În față i-a apărut, din senin, o cămilă africană. relatează portalul Știri de Cluj.

Cămila aparține Wonderland Cluj Resort și a fost adusă din Austria. „Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun cei de la resort.

„O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, unuia i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, precizează cei de la complexul turistic.

Resortul are în plan înființarea unui parc zoo pe circa 20 de hectare.

Internauții care au văzut imaginile postate pe TikTok s-au amuzat copios. „Acum înțeleg de ce sunt prețuri ca în Dubai la Cluj”, „Ne mai lipseau cămilele și nisipul”, „A fugit de pe pachetul de Camel albastru”, „A venit cu Iohhanis din Egipt”, au fost câteva dintre reacții.

„E dromader, nu cămilă, că are o singura cocoașă”, a explicat cineva în temă. Dromaderul sau cămila africană se deosebește de cămila asiatică care are două cocoașe. 

Cămila africană atinge o înălțime între 1,8-2,3 m și are o greutate între 300 și 700 kg.

@dru26x Fain la Cluj 🤣😳 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like ♬ original sound – Dru26x