Sursă foto: servuscluj.ro

În această seară, a avut loc încă un incendiu de vegetație, de această dată în Huedin. În urma acestuia, au fost distruse 3 baloți de fân cu o greutate de 1200 kg fiecare și aproximativ 3 hectare de vegetație uscată.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu de vegetație între localitățile Sâncraiu și Brăișor. A ars vegetația uscată pe aproximativ 3 hectare. De asemenea, incendiul a cuprins 3 baloți de fân, de aproximativ 1.200 kg. La fața locului a intervenit un echipaj cu o autospecială”.

Din nefericire, creștere numărul incendiilor de vegetație uscată, iar pompierii ne avertizează să fim prudenți, deoarece acestea pot provoca dezastre de proporții uriașe.

„Vă atenționăm cu privire la faptul că folosirea focului deschis în apropierea terenurilor agricole este o acțiune periculoasă, atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul înconjurător, deoarece flăcările se pot propaga într-un timp foarte scurt și pot afecta culturile agricole, locuințele, fondul forestier sau, în cele mai grave situații, pot provoca și victime.
Cetățenii sunt obligați să respecte normele privind protecția mediului care interzic arderea vegetației uscate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.