Sursă foto: stiridecluj.ro

Un elev de liceu din Cluj-Napoca a primit o condamnare definitivă la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, pe o perioadă de supraveghere de 2 ani, pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Conform informațiilor din dosar, tânărul a agresat doi controlori de pe un autobuz al CTP Cluj-Napoca, lovindu-i cu pumnii, telefonul și un ciocan de spart geamurile în caz de urgență, potrivit clujust.ro.

Potrivit documentelor din dosar, inculpatul are 11 clase, este elev, nu are loc de muncă și nu are antecedente penale. În plus față de pedeapsa principală, tânărul a fost obligat de magistrații Curții de Apel Cluj să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității.

„Inculpatul, la data de 21.06.2023, în jurul orei 15:08-15:17, în timp ce se afla în mijlocul de transport în comun cu nr. 32B şi indicativ 948, între staţiile Sora-Gara CFR Cluj, a lovit-o în repetate rânduri cu palmele, pumnii şi telefonul în zona capului şi a feţei pe persoana vătămată, controlor de bilete în cadrul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, în timp ce aceasta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un nr. de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Mai mult, inculpatul, la data de 21.06.2023, în jurul orei 15:08-15:17, în timp ce se afla în mijlocul de transport în comun cu nr. 32B şi indicativ 948, între staţiile Sora-Gara CFR Cluj, a lovit-o în repetate rânduri cu palmele în zona capului şi o dată în zona feţei (arcada dreaptă) cu un ciocan utilizat pentru spargerea geamului în situaţii de urgenţă, pe persoana vătămată, controlor de bilete în cadrul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, în timp ce aceasta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un nr. de 24-25 zile de îngrijiri medicale”, scrie la dosar.

Potrivit sursei citate, inculpatul a afirmat că a fost provocat, însă argumentele sale nu au fost acceptate de către judecători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.