Nu este un secret faptul că Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu. Se pare însă că prezentatorul TV nu a uitat-o pe fosta sa iubită, deoarece a menționat-o în cadrul uneia dintre emisiunile sale.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o poveste de dragoste intensă și au fost unul dintre cele mai populare cupluri din România. Cei doi au mers pe drumuri diferite, dar au rămas foarte buni prieteni.

Dani Oțil nu a uitat-o deloc pe Mihaela Rădulescu

În cadrul emisiunii prezentate de către Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1, s-au difuzat mai multe imagini din arhivă cu ocazia aniversării de 28 de ani a postului TV. Acela a fost momentul când prezentatorul a adus-o în discuție pe fosta sa iubită și emisiunea pe care aceasta a prezentat-o în trecut.

„Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”, a spus Dani Oțil.

„Te mai ceartă și acum?”, a răspuns Florin Ristei.

„Hai că ai stricat totul!”, l-a certat Răzvan Simion pe colegul său, când și-a dat seama că a pronunțat numele trustului rival.

S-a trezit cu 15.000 de franci elvețieni în cont
Dani Oțil a povestit, de asemenea, că s-a trezit cu 15.000 de franci elvețieni, echivalentul a 15.000 de euro, în contul său.

Prezentatorul TV a spus că nu va folosi banii, deoarece ar putea proveni din surse ilegale. Acesta colaborează cu banca pentru a afla cine este persoana care a depus acei bani în contul său.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (…) De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni – pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate – mi-au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus.

De atunci mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt. O fi vreo moștenire? O fi vreo doamnă generoasă? O să ziceți ”de ce ești prost și ai spus?”.

În primul rând, că sunt un om corect, că așa m-a învățat tata (…) și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică ”ai primit bani de la un terorist””, a mai povestit Dani Oțil.