Sursă foto: servuscluj.ro

Duminică seara, în apropierea localității Tureni, a fost găsit un cadavru carbonizat. Rămășițele umane au fost preluate și transportate la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei”, a declarat IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.