Simona Halep trece printr-o perioadă destul de încărcată. Se pare, însă, că necazurile se vor opri și marea campioană va avea parte, în anul care vine, de o relație care să o vindece. Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni despre ce se va petrece în viața jucătoarei de tenis.

Simona Halep are parte de vești nesperate de bune. S-a aflat ce i se va întâmpla în viitor. Clarvăzătoarea Carmen Harra a dat detalii importante despre bărbatul care va apărea în viața tenismenei.

Relația dintre ea și Patrick Mouratoglou a fost analizată în detaliu. Carmen Harra a dezvăluit că între Simona Halep și fostul antrenor francez nu este decât o legătură profesională. În schimb, soarele se pare că va răsări pe strada marii noastre campioane. În anul care vine, în viața ei va apărea un bărbat.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, relație profesională

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au avut o relație strict profesională. Cel puțin aceasta este părerea emisă de Carmen Harra, Clarvăzătoarea este convinsă că un bărbat tânăr îi va fi aproape tenismenei.

Carmen Harra a dat detalii despre jucătoarea de tenis și antrenorul francez. Despre cei doi au apărut tot felul de speculații în presa din străinătate. Din cauza scandalului de dopaj, aceștia se pare că sunt acum destul de reci unul cu altul.

Simona Halep

Un bărbat tânăr și fără copii, în viața marii campioane

Clarvăzătoarea a susținut că între campioană și antrenorul de tenis a fost numai ceva profesional. Nici un semn că ar fi avut o altă relație decât cea de pe teren. Mai mult, se pare că Simona Halep nu intenționează să intre într-o relație cu un bărbat căsătorit. Asta, dacă se ia în calcul că Patrick Mouratoglou este însurat și are copii.

În schimb, astrele o situează lângă cineva tânăr, mai apropiat de vârsta ei. Bărbatul nu ar avea copii.

Apropierea s-ar putea produce chiar de la anul. Cel mai important lucru este că acesta va avea darul de a o vindeca sufletește. Va fi și o relație de suflet, care să o vindece – sunt cuvintele rostite de cunoscuta clarvăzătoare.

”Nu văd nimic între ei decât profesional în trecut! Iar în viitor, nu o văd lângă un bărbat căsătorit (n.r. Mouratoglou este însurat și are copii), ci cu cineva care în fie în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr (n.r.tehnicianul francez are 53 de ani). Deci altcineva va apare în viața ei, nu m-ar mira dacă ar fi chiar anul viitor. Va fi și o relație de suflet, care să o vindece”, a comentat Carmen Harra la emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, de pe Youtube WOWnews.

În context, trebuie amintit că Halep a fost căsătorită cu Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la mai puțin de un an după cununia civilă și cu puțin timp înainte de cea religioasă.