Sursă foto: stiridecluj.ro

Miercuri, polițiștii au reținut trei tineri din județul Cluj, aceștia fiind suspectați că au furat aproximativ 150 de litri de combustibil și doi acumulatori electrici din rezervorul unui autocamion. Fapta ar fi avut loc pe un drum forestier în apropierea localității Lunca Vișagului, unde autocamionul era parcat.

„La data de 24 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției de Poliție 8 Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirea infracțiunii de furt. Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a rezultat că, în perioada 27 decembrie 2023- 11 ianuarie a.c., ar fi sustras din rezervorul unui autocamion, parcat pe un drum forestier din proximitatea localității Lunca Vișagului, cantitatea de aproximativ 150 de litri de combustibil, precum și doi acumulatori electrici.

În cauză au fost demarate cercetări în vederea identificării și depistării persoanelor bănuite, iar la data de 24 ianuarie a.c. polițiștii au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele celor trei tineri”, declară IPJ Cluj.

După aceea, doi dintre tinerii în cauză au plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.