Sursă foto: stiridecluj.ro

ANM a emis un nou cod galben de vreme severă, valabil sâmbătă între orele 5:00 și 22:00, afectând 21 de județe din țară, inclusiv județul Cluj.

În acest interval, se prognozează intensificări ale vântului în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului, cu vârfuri de viteză între 55 și 65 km/h în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului. În Transilvania, vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit. În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, în special la altitudini de peste 1700 de metri, vântul se va intensifica cu rafale cuprinse între 90 și 110 km/h, iar condițiile de viscol și vizibilitate redusă vor fi prezente.

De asemenea, se menționează că intensificările ale vântului vor persista și în cursul nopții de sâmbătă spre duminică în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze între 60 și 80 km/h, conform informațiilor furnizate de ANM.

Județele afectate, fie parțial, fie în totalitate, sunt Bihor, Cluj, Mureș, Arad, Alba, Sibiu, Brașov, Covasna, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Olt, Vâlcea, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.