Sursă foto: servuscluj.ro

Joi dimineața, în Apahida, a avut loc un accident de muncă în timpul reabilitării unei case, când tavanul s-a prăbușit peste mai mulți muncitori.

”La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 09.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un imobil situat pe strada Libertății, din localitatea Apahida, 4 muncitori au fost răniți după ce tavanul clădirii ar fi căzut peste ei.

La fața locului, polițiștii au constatat că este despre 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, moment în care tavanul și acoperișul clădirii s-a prăbușit peste ei.

Bărbații au fost preluați, în stare de conștiență, de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.