Sursă foto: servuscluj.ro

Târgul de creații handmade organizat de DGASPC Cluj își va deschide porțile pe 11 decembrie în zona Auchan a Iulius Mall Cluj. Locuitorii din Cluj sunt invitați să descopere o varietate de icoane, tablouri, obiecte decorative și lucrări de pirogravură realizate de către persoane aflate în situații de nevoi speciale din centrele DGASPC Cluj.

” Îndemn pe această cale toți clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificație aparte. Vor avea, astfel, șansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi și de a fi, în același timp, solidari cu semenii noștri cu care soarta a fost mai puțin generoasă”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

La târg, vor participa nu doar beneficiarii DGASPC, ci și cei ai furnizorilor de servicii sociale private cu care Direcția de Asistență colaborează, precum Fundația Bethesda & Floricica Beclean, Fundația Estuar și Fundația FEBE. Acest eveniment dedicat lucrărilor handmade va oferi oportunitatea beneficiarilor din unitățile rezidențiale de a simți că sunt apreciați și integrați în comunitatea clujeană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.