Sursă foto: stiridecluj.ro

La data de 15 decembrie, în jurul orei 21:44, polițiștii rutieri din Huedin au oprit pentru verificări un autoturism condus de un adolescent în vârstă de 16 ani, domiciliat în Huedin, pe DN1 E60, în orașul Huedin. În urma testării cu aparatul specific, au apărut indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Este important de menționat că aceste indicii nu constituie probe în cadrul dosarului penal, iar conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

În paralel, se desfășoară cercetări în ceea ce privește săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 20:30, polițiștii din Huedin au oprit pentru control un alt autoturism condus în Piața Victoriei, din Huedin, de un tânăr de 18 ani, domiciliat în comuna Călățele. În acest caz, testarea cu aparatul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, iar șoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.