Studenții de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au lansat cea de-a 12-a ediție a campaniei de donare de sânge intitulată „Donăm împreună, UBB dă startul!”. Această campanie se va desfășura între 30 octombrie 2023 și 3 noiembrie 2023 la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18 din Cluj-Napoca.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie trebuie să completeze formularul de înregistrare și să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie în intervalul orar cuprins între 7:30 și 13:30.

Această inițiativă, denumită „Donăm împreună, UBB dă startul!”, a devenit deja o tradiție în comunitatea UBB. Ajungând la cea de-a 12-a ediție, campania, inițiată de noi, este mult mai mult decât o simplă campanie de donare de sânge. Ea reprezintă un program complet de informare și educare cu privire la importanța donării de sânge. Scopul nostru principal este să promovăm un comportament firesc și constant în această direcție. De aceea, studenții UBB se implică nu doar în promovarea campaniei la nivelul comunității clujene, ci și în sublinierea importanței donării de sânge.

Această inițiativă se aliniază cu strategia mai amplă a UBBMed din cadrul universității noastre și reconfirmă rolul esențial al universității în formarea unor atitudini pozitive la nivelul societății.” au transmis reprezentanții Universității Babeș-Bolyai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.