Sursă foto: servuscluj.ro

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii urmează să achiziționeze peste 100 de echipamente și aparate medicale noi, în valoare de peste 2.730.000 de lei.

„Este o sumă importantă de bani, peste 550.000 de euro, care va fi investită în beneficiul direct al micilor pacienți. Echipamentele medicale de înaltă tehnologie vor facilita examinarea, diagnosticarea și tratarea copiilor”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Printre echipamentele pe care le vor primi se numără un aparat de anestezie, un videolaringoscop, un ecocardiograf, două defibrilatoare, o masă de operații cu accesorii ORL, un cistoscop pediatric, o stație centrală de monitorizare, două paturi pentru sugari și o lampă scialitică.

De asemenea, spitalul va achiziționa și un timpanometru, o targă, cinci monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale, un sterilizator, două sisteme de încălzire a pacientului, trei aparate EKG portabile, cinci Holtere EKG, cinci Holtere TA, 15 infuzomate și 20 de injectomate. Aceste echipamente și aparate medicale vor contribui la îmbunătățirea calității serviciilor medicale și la creșterea eficienței tratamentelor oferite pacienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.