Sursă foto: servuscluj.ro

Începând cu data de 18 aprilie, hidrobicicletele vor fi din nou disponibile pentru plimbări pe lacurile Chios și Gheorgheni din Cluj-Napoca. Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) a anunțat  că toți clujenii dornici se pot bucura din nou de această activitate de agrement.

„RADP Cluj-Napoca anunță deschiderea sezonului de agrement- canotaj pe Lacul Chios și pe Lacul Gheorgheni începând cu ziua de marți, 18 aprilie 2023. Programul cu publicul la Lacul Chios este în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar la Lacul Gheorgheni în intervalul orar 11:00 – 19:00”, a transmis RADP.

Baza de agrement de pe Lacul Chios din Cluj-Napoca are la dispoziție 6 hidrobiciclete tip dragon, 9 hidrobiciclete tip flamingo, 2 hidrobiciclete tip lebădă și 11 mașinuțe. Toate ambarcațiunile sunt echipate cu veste de salvare. De asemenea, vizitatorii vor putea admira două perechi de lebede albe și o pereche de lebede negre.

Pe Lacul Gheorgheni 1, sunt disponibile 3 hidrobiciclete tip dragon, 3 hidrobiciclete tip flamingo, 3 hidrobiciclete tip lebădă și 9 mașinuțe, toate echipate cu veste de salvare. În plus, baza de agrement din Gheorgheni dispune de o șalupă pneumatică pentru intervenții de urgență.

Tarifele pentru închirierea unei ambarcațiuni timp de 30 de minute sunt următoarele:

  • 7 lei pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani
  • 14 lei pentru copiii peste 14 ani și adulți.

Copiii sub vârsta de 4 ani au acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.