Sursă foto: servuscluj.ro

„L’Italiano Orchestra” aduce un omagiu lui Toto Cutugno, fiind singurul tribut oficial recunoscut adus celui mai faimos și cunoscut artist italian. Spectacolul este o celebrare a marelui artist care a scris istoria muzicii italiene, avându-l în distribuție și pe Niko Cutugno, fiul lui Toto Cutugno, un artist desăvârșit care pregătește o surpriză specială pentru publicul clujean.

Concertul va cuprinde cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno, interpretate de o trupă formată din muzicieni profesioniști din Italia, care au colaborat cu celebrul artist – L’Italiano Orchestra. Pe parcursul celor 2 ore de spectacol, vor fi prezentate și momente inedite din viața și cariera lui Toto, anecdote și situații neștiute de public.

Un aspect distinctiv al spectacolului este vocea membrului trupei, un muzician care a avut privilegiul de a colabora și de a susține concerte alături de Toto. Timbrul său vocal foarte asemănător îi va transporta pe spectatori în atmosfera de pe scenă alături de Toto Cutugno.

Spectacolul, unic în felul său, este creat pentru a reînvia împreună momente magice din universul muzical al lui Toto Cutugno. Organizat special pentru fanii acestuia, concertul are scopul de a face ca muzica lui să rămână vie pentru totdeauna în inimile publicului.

L’Italiano Orchestra a decis să dedice în mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cu care s-a întâlnit în diverse concerte și a avut onoarea de a împărți scena.

Spectacolul este o combinație de muzică și amintiri povestite cu mândrie, dragoste și emoție de către membrii L’Italiano Orchestra. Toto Cutugno a demonstrat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care acest spectacol este o omagiere adusă aici muzicii sale.

Alături de L’Italiano Orchestra, se vor alătura doi artiști italieni îndrăgostiți de România, care au decis să trăiască în această minunată țară și să facă cunoscută muzica italiană: CARMINE DEL DUCA (ROL’IT) și CORRADO PULLIATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.