Sursă foto: servuscluj.ro

Aseară, două persoane au fost transportate la spital în urma unui conflict spontan izbucnit în cartierul Mărăști. Jandarmii, solicitați să intervină, au reușit să prindă agresorii, aceștia fiind acum supuși unei anchete penale.

„Joi seara, în urma unui apel la SNUAU 112 privind un conflict în desfăşurare cu ameninţări de cuţite, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti.

Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit întinși pe trotuar, doi bărbaţi care prezentau plăgi la nivelul abdomenului, respectiv spatelui. Aceştia au declarat oamenilor legii că atacatorii se aflau în imobilul alăturat, motivul conflictului fiind căutarea unui verişor.

Având în vedere faptul că cele două persoane rănite necesitau îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii.

Jandarmii au intrat în curtea imobilului indicat de persoanele rănite pentru a identifica presupuşii agresori. În urma somațiilor, din imobil au ieşit doi bărbaţi cu mâinile deasupra capului, care au fost rapid încătuşaţi iar apoi li s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Persoanele rănite au primit asistență medicală, una dintre acestea fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) Cluj.

Jandarmii au întocmit documentele operative necesare și le-au înmânat lucrătorilor Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Cluj pentru a continua procedurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.