Sursă foto: zcj.ro

 

În cadrul ședinței Consiliului Local Florești din joi, 28 martie 2024, a fost discutat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investiție „Reabilitare moderată a clădirii administrative – Sediu poliție din comuna Florești, jud. Cluj”.

Conform documentației, suma totală a investiției este de 2,62 milioane de lei, din care 1,42 milioane de lei sunt suportați de primăria Florești, iar restul de bani vor fi obținuți prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectul prevede următoarele lucrări: reabilitarea termică a elementelor clădirii; implementarea măsurilor de creștere a eficienței energetice, cu asigurarea condițiilor de confort interior; izolarea termică a fațadelor, terasei, planșeului și a pereților subsolului;
înlocuirea/dotarea cu corpuri de încălzire statice, ventiloconvectoare și încălzire prin pardoseală; montarea/înlocuirea ferestrelor de mansardă fixe/mobile; izolarea conductelor din subsol/canal termic pentru reducerea pierderilor de căldură și masă.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.