Site-ul Primăriei Cluj-Napoca a căzut, chiar în prima zi în care s-au putut depune cererile pentru locurile de parcare, numărul lor fiind mult peste cel de anul trecut.

Mai mult decât atât, cei care nu au încredere în tehnologie au decis să facă o coadă ca pe vremurile lui Nea Nicu la început de an pentru a depune cererile pentru un loc de parcare.
„Pot să apară încetineli în prelucrare pentru că e asaltat. În plus se mai adaugă și atacuri cibernetice, care au avut loc inclusiv în prima zi de lucru a anului. Dar cererile se prelucrează”, a declarat primarul Emil Boc la postul de radio Napoca Live. Cu toate acestea, îi amintim edilului că un „oraș de cinci stele”, cum este cel pe care îl administrează, nu ar trebui să întâmpine astfel de probleme.

Miercuri, peste 4.000 de cereri pentru locuri de parcare au fost depuse, un număr infim, dacă luăm în considerare numărul mare de mașini care se află în oraș. Ca și comparație, Eil Boc a spus că în anul 2021 în prima zi au fost depuse 2.300 de cxereri, iar în 2022 au fost 3.700 de cerei online.

Citește și: Boc nu are limite când vine vorba de a lăuda orașul pe care îl administrează

Articolul Site-ul Primăriei Cluj-Napoca nu a rezistat numărului mare de cereri pentru locuri de parcare apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.