Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria și Consiliul Local Florești sunt bucuroși să dezvăluie planurile pentru o seară de concerte extraordinare în cadrul Târgului de Crăciun Florești, programată pentru data de 16 decembrie 2023. Acest eveniment se anticipează a atrage un număr semnificativ de vizitatori, alăturându-se celor peste 30.000 care au explorat deja atmosfera festivă a târgului.

Spectacolul va debuta la ora 18:45 cu prestația energică și talentată a trupei Radu S Band. La 19:45, scena va fi animată de artistul Cabron, cunoscut pentru stilul său unic și pentru prestațiile pline de dinamism.

Momentul culminant al serii va fi concertul lui Smiley, carismaticul artist și vedetă a emisiunii „Vocea României”, programat să înceapă la ora 21:00. Cu un repertoriu variat și o prezență scenică captivantă, Smiley promite să ofere o experiență muzicală memorabilă, consolidându-și reputația de artist de top.

Scena principală beneficiază de sponsorizarea generoasă a Urbano Group, iar sprijinul continuu vine din partea partenerilor ING, Vivo, West City Hotel, Dennver, Ciumbrud, Ursus, Pepsi și Magic FM.

Această colaborare reflectă angajamentul comunității și al partenerilor locali în susținerea artei, culturii și a divertismentului de înaltă calitate.

Se anticipază că această seară va deveni unul dintre cele mai populare și apreciate evenimente ale sezonului, aducând împreună iubitori de muzică din toate colțurile regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.