Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Cluj-Napoca va continua în anul următor acțiunea de demolare a garajelor, conform declarației viceprimarului Dan Tarcea. Potrivit acestuia, aproximativ 3.500 de garaje urmează să fie demolate în municipiul Cluj-Napoca, iar în locul acestora vor fi amenajate locuri de parcare.

„Pot să spun că dacă luăm o medie de 1.000 de garaje desființate, vor rezulta un plus pe medie de 220 de locuri de parcare. Aș vrea să fac o mențiune pentru că am văzut că se fac confuzii. Cel care a avut un garaj și a avut un contract cu serviciul de parcări, pe care și l-a demolat benevol, primește automat loc de parcare fără a mai fi necesară depunerea unei cereri. Noi am început demolarea garajelor din anul 2018.

Sunt demolate până în prezent 6.800 de garaje. Am avut peste 10.000 de garaje, deci ar mai fi aproximativ 3.500 la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Vom continua și în anii următori acest proces de demolare a garajelor”, a afirmat la ZIUA LIVE, viceprimarul Clujului.

Un clujean care locuiește în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca amenință cu acțiuni legale împotriva Primăriei Cluj, după ce a pierdut dreptul la un loc de parcare, chiar dacă a demolat garajul pe cheltuiala proprie. În sesizarea sa, acesta menționează că autoritățile locale susțin că decizia se bazează pe alocarea locurilor în funcție de ordinea înregistrării cererilor la începutul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.