Sursă foto: servuscluj.ro

Joi, 10 august, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au încheiat semnarea contractului pentru proiectarea și realizarea liceului și sălii de sport din Borhanci. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 7,3 milioane de euro.

„Astăzi, la Primăria Cluj-Napoca, am semnat contractul de proiectare și execuție pentru o nouă investiție în educație – liceul și sala de sport din Hubul educațional Borhanci. Valoarea contractului este de 7,3 milioane euro (36.112.073,2 lei) TVA inclus.

Construcția liceului va avea un regim de înălțime P+2E, unde vor fi amenajate 12 săli de clasă cu o capacitate de 30 elevi, 6 cabinete limbi străine, 9 cabinete profesori, 6 birouri, un cabinet medical, 8 spații depozitare, 12 grupuri sanitare, o bibliotecă.

Sala de sport va avea o suprafață utilă interioară de 1411,20 mp cu parter și etaj parțial, unde se vor amenaja vestiare atât pentru elevi, cât și pentru profesori, grupuri sanitare, spații de depozitare ș.a.. Gradena va avea o capacitate de 195 persoane, iar datorită funcțiunilor moderne în această sală de sport se vor putea organiza competiții sportive”, a declarat primarul Emil Boc.

Execuția proiectului va fi realizată de consorțiul format din SC Axial Construct Invest SRL, SC Mird Instal SRL și SC Prodesign Engineering & Construction SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.