Sursă foto: stiridecluj.ro

În perioada 26-28 ianuarie, polițiștii de la rutieră au desfășurat o amplă acțiune de control în Huedin și Dej. Efectivele din cadrul Poliției orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin au desfășurat activități pentru menținerea climatului de siguranță publică și prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulație.

În timpul acțiunii, au fost oprite în trafic pentru verificări 132 de autovehicule și au fost legitimare 141 de persoane. Ca rezultat al verificărilor, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 3 permise de conducere au fost reținute.

În paralel, polițiștii din municipiul Dej au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, implicând efective mărite, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea faptelor antisociale și prevenirea accidentelor rutiere. Polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 17.000 de lei, au reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului de viteză și un certificat de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, au fost efectuate teste cu aparatul etilotest pentru 38 de persoane și cu aparatul drug test pentru 3 persoane.

Aceste acțiuni au avut ca obiectiv creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.