Sursă foto: servuscluj.ro

Primarul Emil Boc se mândrește cu faptul că municipiul Cluj-Napoca este campion la absorbția de fonduri europene. În cei 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, orașul a pus în practică proiecte de peste 400 de milioane de euro, iar în prezent are în plan și implementare alte proiecte în valoare de peste 5 miliarde de euro.

„Cluj-Napoca: campion la absorbția fondurilor europene. 420 mil. euro fonduri implementate și proiecte în valoare de 4.5 mld. euro în pregătire și implementare.

Din 2007 până acum, Primăria Cluj-Napoca a realizat și are în implementare proiecte finanțate din fonduri europene în valoare totală de peste 420 milioane euro.

De asemenea, pentru exercițiul financiar actual, numai prin PNRR au fost depuse până acum proiecte de peste 126 milioane euro și avem în pregătire proiecte de 4,5 miliarde de euro – cuprinzând centura metropolitană, trenul metropolitan, proiectul pentru metrou, Parcul Est, Someșul metropolitan ș.a.”, a declarat primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.