Sursă foto: Info Trafic județul Cluj

În noaptea de 23 spre 24 februarie, mai multe mașini au fost vandalizate pe o stradă din Cluj-Napoca. Unul dintre proprietari a alertat poliția, care a început o anchetă pentru a investiga acest caz.

„La data de 24 februarie, în jurul orei 07.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum și alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere.

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvășite.

La acest moment, cercetările se află în desfășurare. Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenționate”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Politiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Cluj-Napoca au identificat și reținut doi tineri bănuiți de vandalizarea mașinilor pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma investigațiilor efectuate la fața locului și ulterioare. Cei doi se află în custodia poliției, iar autoritățile intenționează să clarifice toate aspectele relevante pentru soluționarea cazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.