Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria propune creșterea plafonului pentru beneficiile de gratuitate la transportul în comun pentru pensionari și alte categorii, de la 2500 lei la 2900 lei.

„Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 82/2023 – Regulamentul de acordare a facilităților la transportul public în comun pentru persoanele vârstnice, pensionari, veterani și văduve de război, luptători pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, urmaşii eroilor-martiri, cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca”, declară autoritățile locale.

Faza de consultare publică se desfășoară în perioada 25 ianuarie – 8 februarie 2024. Cetățenii interesați pot transmite sesizări, observații sau puncte de vedere la adresa de e-mail consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot depune adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat pe strada Moților nr. 7, sau la oricare primărie de cartier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.