Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Florești a obținut un nou proiect în valoare de 2.451.780 lei, cu scopul de a dota școlile cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice.

În cadrul unităților de învățământ din Florești vor fi create două laboratoare de informatică, un laborator de fizică, unul de biologie și un laborator multidisciplinar.

Fiecare sală de clasă va fi echipată cu o tablă interactivă, un laptop și un sistem all-in-one, un sistem audio, o cameră de videoconferință, o imprimantă multifuncțională și un scanner portabil pentru documente.

De asemenea, vor fi achiziționate și alte dispozitive și echipamente tehnologice adaptate nevoilor identificate la nivelul fiecărei unități de învățământ, care vor fi utilizate în scopuri didactice și vor asigura desfășurarea optimă a procesului educațional.

Aceste facilități vor fi implementate în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Luna de Sus, Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan” și Grădinița cu Program Prolungit Prelungit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.