Platforma de fit-tech Ikanos a ajutat în primii doi ani de funcționare peste 2.200 de clienți să slăbească sănătos, sustenabil și pe termen lung.

Ikanos pune accent pe construirea de obiceiuri sănătoase și oferă un suport amplu în procesul de transformare personală și atingerea obiectivelor de slăbit, fără a impune restricții alimentare.

Algoritmul dezvoltat de platformă personalizează procesul în funcție de profilul clientului, ținând însă cont de studii și date științifice privind nutriția și psihologia.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în primele 9 luni ale lui 2023, platforma Ikanos și-a dublat numărul de clienți, ajungând la aproape 1.500 de persoane care au urmat programele de slăbit sustenabil.

Urmând trendul ascendent, se estimează pentru acest an o cifră de afaceri de circa 90.000 de euro, de 2,8 ori mai mare față de 2022.

Platforma de fit-tech IKANOS  a fost fondată de către Natalia și Dragoș Cotruș, doi antreprenori din Timișoara, cu experiență de peste 15 ani în domeniul financiar, respectiv IT.

CITEȘTE ȘI: Naked Sheep produce îngrășământ eco din lână de oaie

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |