Sursă foto: servuscluj.ro

Polițiștii din județul Alba au desfășurat un număr de percheziții în orașul Cluj-Napoca în cadrul unei anchete referitoare la mai multe furturi săvârșite la societăți comerciale din municipiul Alba-Iulia. Ca urmare a acestor percheziții, a fost pusă în aplicare reținerea unei persoane.

„La data de 31 octombrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba-Iulia au identificat 3 bărbați, de 34, 35 și 37 de ani, toți din municipiul Cluj-Napoca, ca persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte de furt, din societăți comerciale situate pe raza municipiului Alba Iulia”, a declarat IPJ Alba.

Conform informațiilor furnizate de către polițiști, incidentele au avut loc în timpul verii acestui an. Într-o primă situație, doi dintre suspecți ar fi furat băuturi alcoolice în valoare de 4.000 de lei din raioanele unui supermarket. La data de 1 septembrie 2023, cei trei suspecți au fost implicați în furtul de produse electronice în valoare de peste 11.000 de lei, din două magazine situate într-un centru comercial din Alba Iulia.

În urma perchezițiilor efectuate la locuințele celor trei suspecți, au fost identificate și confiscate bunuri care sunt susceptibile de a fi provenit din furturi. În ceea ce privește unul dintre suspecți, în vârstă de 34 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, sub acuzația de comitere a infracțiunii de furt.

Investigațiile continuă în acest caz pentru a stabili măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.