Florentin Pandele nu vrea să o mai lase pe Gabriela Firea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei încă o dată și declară că dacă va decide acest lucru, el îi va face anti-campanie soției sale.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, spune că familia sa a avut de trecut momente grele atunci când Gabriela Firea a fost edil al Capitalei, iar el nu e nebun să-și lase soția să treacă prin aceleași clipe dificile.

Gabriele Firea nu e susținută de Florentin Pandele

„Eu voi căuta să îi fac anti-campanie. Eu nu îmi doresc ca Gabi sa mai candideze la Primăria Capitalei. Numai eu știu cum ani de zile am avut mașini și filaje pe noi, unde plecam.

Numai eu știu cum a venit acel individ căruia i se spune Ceaușescu că a venit acasă și mi-a speriat copiii că a zis că a vrut ca să facă țus. Norocul meu e că nu am fost acasă. Trebuie sa nu fiu sănătos la cap ca eu în continuare la 63 de ani să accept ca mama copiilor mei să treacă prin ce a trecut”, a spus Pandele.

Numai că, nașul lor Gigi Becali a declarat că daca Firea va candida, el o va susține din toate punctele de vedere și chiar dacă nu e susținută de soț, ea va reuși pentru că este o femeie puternică.

„De aia poate să câștige, pentru că e o femeie puternică care nu îi impune bărbatul. Adică își iubește bărbatul dar nu îi impune, nu e condusă de bărbat”, a spus Becali.

Gabriela Firea, favorită să câștige Primăria Capitalei

60% dintre bucureșteni sunt mai degrabă nemulțumiți de cum arată Capitala și își doresc o schimbare, arată un sondaj comandat de PNL, în luna aprilie a acestui an. Datele arată că ministrul PSD, Gabriela Firea, e favorită, iar cel mai bine clasat liberal e Rareș Bogdan.

Gabriela Firea a fost atunci în preferințele a 36% dintre cetățeni, în timp ce în cazul liberalilor, Rareș Bogdan este primul, cu 18%. George Simion ar lua 11 procente, urmat de Vlad Voiculescu, 10%. Actualul primar al Capitalei ar primi doar 8% din voturi. Și tot 8% din cei întrebați au răspuns că nu ar vota.