O foaie de hârtie mototolită pe care scria „top secret” în arabă, găsită în buzunarul unui terorist ucis de soldații israelieni, arată planurile Hamas.Planurile pentru atacul de sâmbăta trecută, făcute publice de surse americane, descriu groaza în monstruozitatea sa științifică. Copiii, acei copii care într-un videoclip iritant și provocator sunt îngrijiți „bând” de jihadiști, erau încă de la început prada lor cea mai dorită. Copii șocați, plângând, terorizați, mulți dintre ei smulși din brațele părinților care, în unele cazuri, și-au văzut mama sau tatăl murind sub ochii lor.
Instrucțiuni specifice pentru fiecare terorist Hamas implicat.Bilețelele recuperate oferă o imagine impresionantă și detaliată cu instrucțiuni specifice pentru fiecare terorist implicat: „Ucideți cât mai multe persoane, sechestrați ostatici, transferați-i rapid în Fâșie”. Acesta a fost obiectivul comun, apoi fiecărei echipe îi era atribuit propriul obiectiv specific de moarte cu o meticulozitate extremă. 
Bilețelele recuperate oferă o imagine impresionantă și detaliată cu instrucțiuni specifice pentru fiecare terorist implicat: „Ucideți cât mai multe persoane, sechestrați ostatici, transferați-i rapid în Fâșie”. Acesta a fost obiectivul comun, apoi fiecărei echipe îi era atribuit propriul obiectiv specific de moarte cu o meticulozitate extremă.Comandoul care trebuia să se îndrepte spre Kfar Sa’ad cunoștea perfect hărțile, orarele și obiceiurile locului. Cele două unități implicate aveau sarcini bine definite: prima trebuia să se îndrepte spre școala din Da’at și să o țină sub controlul armelor, în timp ce a doua trebuia să strângă ostaticii. „Căutați în centrul de tineret din Bene’akiva (organizație de tineret evreiesc) și în vechea școală primară din Da’at”, scriu liderii organizației jihadiste, pentru a evita orice neînțelegere, potrivit ilmessaggero.it.Hamas -Copiii aleși drept ținte
În nebunia sângeroasă a teroriștilor, copiii reprezintă viitorii luptători de mâine și sunt ostatici extrem de prețioși, mai ales din punct de vedere emoțional și pentru exercitarea celor mai insuportabile presiuni. Dar aceeași propagandă care produce acele filme, care merg cu mult dincolo de provocare și ar dori să demonstreze umanitatea imposibilă a măcelarilor, se hrănește și cu declarații oficiale pe care documentele, precum și rațiunea, le dezmint.Asemenea spuselor absolut inadmisibile ale unuia dintre liderii Hamas, Salah al Arouri, intervievat de rețeaua de televiziune „Al-Jazeera„, conform căruia organizația sa ar fi vizat doar militarii, în timp ce civilii ar fi fost capturați de alți civili, care au traversat în acele ore granițele. Ceea ce reiese din aceste documente, pe care experții israelieni le examinează acum – cu întârziere –, demonstrează pregătirea incredibilă a fiecărui obiectiv. Hamas a colectat în mod sistematic informații despre fiecare kibbutz de la granița cu Gaza, elaborând planuri de atac specifice pentru fiecare sat.
Nimic nu este lăsat la voia întâmplăriiHărțile teroriștilor arată cercuri albastre în jurul Kfar Sa’ad și al altor trei kibbutz-uri, care se află la granița cu Fâșia: Kfar Aza, Nahal Oz și Alumim. Dar în cea referitoare la Kfar Sa’ad sunt indicate și numele celor doi comandanți responsabili, Hamza și Abdel Rahman, sub ordinul cărora urmau să se deplaseze două echipe compuse din câte patru motocicliști fiecare. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, nici măcar indicațiile către motociclete asupra distanțelor pe care trebuie să le mențină față de jeep-ul care acționează în calitate de cap de coloană: nu mai mult de 50 de metri, în timp ce fiecare convoi nu trebuie să depășească 125 de metri lungime.Și, apoi, detaliile despre toate kibbutz-urile de la graniță cu indicații despre unde erau sălile de mese, supermarketul, chiar și cabinetul stomatologic și locurile de întâlnire ale civililor, unde să țină ostaticii. Și planurile specifice vizează întotdeauna copiii și femeile. În acest repertoriu de orori și propagandă nu lipsesc indicii pentru a dezactiva turnurile de comunicație și observație prin crearea de puncte moarte, în timp ce buldozerele dărâmau gardurile. (Traducerea- Rador)