Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii din Cluj, în colaborare cu specialiștii Gărzii Forestiere Cluj, au aplicat sancțiuni unui operator economic din Gilău, identificând nereguli legate de cantitatea de lemn deținută de către firmă. Ca urmare, au procedat la confiscarea materialului lemnos.

,,La data de 16 ianuarie , polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au demarat activități de control în fondul forestier situat pe raza Ocolului Silvic Gilău, cu privire la acțiunile de exploatare forestieră și stocurile de material lemnos existente în platformele primare gestionate”, transmite IPJ Cluj.

În această situație, un operator economic cu locație în localitatea Gilău a fost sancționat contravențional cu o amendă de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010. De asemenea, a fost dispusă confiscarea valorică a cantității de 55,95 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 9.587 de lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că operatorul economic nu deținea în platforma primară cantitatea de 55,95 metri cubi de material lemnos, așa cum era declarată în aplicația SUMAL 2.0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.