Sursă foto: stiridecluj.ro

În cimitirul din Mănăștur, vineri a avut loc un tragic incident. O cruce uriașă s-a prăbușit peste o femeie, cauzându-i decesul. Femeia de 47 de ani se îndrepta spre mormântul soțului ei, care decedase în cursul anului 2022.

Fulop Apolonia mergea la mormânt pentru a-l curăța, pregătindu-se pentru ziua soțului defunct, care urma să fie comemorat de familie în ziua de sâmbătă, potrivit informațiile furnizate de Foaia Transilvană. Incidentul tragic a avut loc atunci când femeia a alunecat pe iarbă acoperită de rouă și s-a ținut de crucea unui mormânt pentru a evita căzătura.

Fiul femeii știa că mama lui ar trebui să fie în cimitir. A încercat să o contacteze de mai multe ori, dar nu a răspuns la apelurile sale.

”Eu am sunat-o prima dată pe la 08:30 şi nu am mai ajuns să vorbesc cu ea deloc. Asta e! O întâmplare nefericită. Mai mult ca sigur s-a sprijinit de mormânt când cobora să nu alunece, fiindcă iarba era încă umedă după ploaia de azi-noapte”, a afirmat tânărul.

Polițiștii au efectuat audieri și în cazul paznicilor cimitirului. Unul dintre paznici ar fi declarat că a auzit sunând un telefon timp îndelungat. Inițial, angajatul a presupus că un vizitator și-a uitat telefonul pe unul dintre morminte.

Datorită insistenței apelurilor repetate, paznicul a decis să pornească în căutarea locului de unde proveneau sunetele telefonului. Din nefericire, a ajuns prea târziu, deoarece Apolonia Fulop a decedat înainte de a putea primi asistență medicală de urgență.

Trebuie menționat că, deși cimitirul din Mănăștur este administrat de Primăria Cluj-Napoca, zona dintre morminte nu era tunsă, ceea ce a întârziat găsirea femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.